2008. február 19., kedd

Happy t(H)ree friends


Heti menü... csütörtöki tökös mákos színházi levágós csillagszemű juhász, pénteki gizda grízes fű(a)vicces tészta, gyümölcsben ringó, ringló, hernyóból estére pillangó és szombati pornóba sem illő, porhó nélküli porcukros komló hajnali lelépős.

Fogyasztok nagyban, nagy tételeket, képlékeny életek, több értelem, de hirtelen rájövök, több köztük az értelmetlen, tér elem, amibe néha beleülök, belehűlök, hüllők, csúszómászók, százszor száz lábúak, férgek, krémek, néha étkek, többnyire azok, kiket keresztbe nyelek, vagy a nap végén kikre keresztet vetek, ámen, de jó ebédhez szól a nóta!

Csütörtök: Leves_Nyakleves, lávboxos, soros agyalapítványi cserfes fiú, Boróka mártásban nyalt friszkó, szebb mint a képeken, a kék eget néztem szemében, megleltem s hey, én elvesztem, zavaromat pezsgővel takartam, lehet nem arattam nagy sikereket, de az este végül is kikerekedett, kertem alatt a lúdjaim meg megfagynak, hanyag sorok, 4. sorban kicsit szűken, de élvezve a Vidám Színpadi előadást, a darab címe: Csak semmi szexet kérem, angolok vagyunk
(ez itt elő sem fordulhat kérem, mert mi magyarok vagyunk)!

forrás: miss red lips A téma egyszerű: A hűs Angliában ifjú pár túl az esküvőn és a nászúton konszolidáltan és nyugodtan kezdi közös életét közös fészkükben, mígnem véletlenül, kereskedelmi mennyiségű pornókazetta kerül a lakásukba, amit már a rendőrség is keres, ja és közös barátjukról nem is beszélve, aki a pornográf holmik eltűntetésében úgy segít nekik, hogy néha a Temzébe dobja a cuccokat vagy éppen feldobja a vibrátorokkal teli dobozokat egy teherautó tetejére, ahol jótékonysági árverésre szánt holmik gyülekeznek, tehát ő a tökéletes balfácán... Eközben anyósok, bankigazgatók, revizorok és örömlányok felvonulása segíti elő a teljes káosz létrejöttét.

Szép történet, töretlen kacajjal ültem a székben, szépen, legjobb énem elővéve, revolverem mellettem még tétlen, majd kiderül, rohan és szar a szitu, de tényleg, lazán hazadob, kocsiján kacagok, míg ő magyaráz, zanzásítva hadonász, hadi nász, még lesz folytatás, ezt én is tudom, ő is.


Péntek: Túl az ixen, a Félixen, ital a teja, de kicsit ovis, már poroszkál gondolatimban, latinba forrás: www.librarian.blog.hu/2007/09/03/voros_oroszlanmamanyomom, mea culpa, hogy a kultúrám belelépett újra a múltba, ez nyúlontúl is durva murva, rap kalitka, movie pikcsör, szezon van, vagy nem! Végül is hideg Anglia után jó a Ráday nyújtotta Vörös Oroszlán, szorozz már hány ember ül itt babzsákon, cipőt lerakva a vaságyon, de nem a vakságom az oka, hogy nem tudok itallapról választani, mennyi mennyei finomság, mézes mázos szavak, gyümölcsök a számon s forró kéz az orcán, mámornak torok, vagyis a toroknak mámor, de Ámor ma sem üt be, se nem pártol!

Úgy kezel mintha járnánk, mégsem rémlik az arca, gond lehet, ez az ő harca, mert én ettől távol állok, de azért aranyos, fapados járat, néha ilyen is kell, nem lehet minden első osztály, szeszélyes korosztály, végül is jó a hely_zet, dicsérem, díjazom, és nem értem miért kedves velem, ő egy ilyen szív_fazon, miközben én nagyon nem, és próbálkozik, miközben én nagyon nem, mégis néha kiráz a hideg, vagy csak a hátam mögött a légkondi? Nem tudom hova rakni.

Szombat: Úgy volt nem is most, de mégis, tézisek sora, a love-sors mostoha, a gólya hozta, vagyis a goa, cinkelt cigik, ezüst róka, tali pontban, akkor ottan, nagymező sarok, KisKocsma sorok_közt olvasom, a tekilámat fogdosom s töltöm be szájba, jó gyorsan, míg megy a képernyőn a ponyva rege regény kultusz frusztrált élet, ő inge ponyvája alól mutogat igen frusztrált képet, mert kicsit frusztrált lélek, hogy csakis neki, meg még valakinek valahol, alakul az este, vagy csaforrás: www.hello.eboy.com/eboy/2006/09/08/coltpngk teli toli torokból ordítom, hát nem is nagy a szám, miközben jönnek oda hozzám, mások, hogy a mosolyomat kitől kaptam, mint a folt a zsákot, 1 zsák mazsolát látok, s köpködöm, mondok sületlenséget, a végén sok kellemetlenséget, döntünk go home, vár a film, a dvd otthon vagy csak pc, valami nigga bohócok vs. életek film, kín, de mégis jó, annyira, hogy a következőn elalszom, ő végignézi s mondja elmenne, mondom jó, de csak velem, ha lehetne... végül a próbálkozás kudarcos, dacos este, órák kérdése lenne igen és el is menne, de hagyom, hagyom hadd menjen a fagyon, míg én alszom, lelkiismeret nincs,
soha nem is volt.

Ugyan, dehogy! Lelkemen szárad a folt, szívem egy füstölgő Colt!


Videó: http://youtube.com/watch?v=dLLNKpJrHro
Happy tree friends: Blind date

(2007.November 20.Kedd)

Nincsenek megjegyzések: