2008. február 20., szerda

All in?


forrás: www.kapcsford.freeblog.hu "Van aki a párját, van aki a kerékpárját",
Anyám szokta mondani.

Jah, igaza van, Tour de France, vagyis fordítom Francos Tortúra, Tandem futam, mozognak a kerekek, kattognak a csapágyak, Ágyak, hoppá, vÁgyak akkor már kombináljunk kicsit, Francia Ágyban egy párizsi lánnyal franciáz, előtte Francia pezsgő, desszertnek rose 'olévukuséávekmoászöszoár'.

Tehát most akkor, mi van Vukkal, és ki masszőröztet a piszoárban?

forrás: www.szerelemmel.hu Ha alakítom, akkor KILlAKIcKItT? Kacskaringós utakon, s a sárgán, a vártnál mindenképpen meglepődötten, fehér lepedő, ami vizes, vízjeles. (Halak) egy tintanyaló papírtigris, aki kicsit ’windisc great’, ahogy a hajamba kap a szél, akkor kivágom a reset - ez a szerelem?

Kiírni is nehéz, nemhogy érezni, mert mindig színtévesztünk, rózsaszínnek látjuk, miközben lila köd.
Bedobnék én mindent, de van értelme? Ha van lételeme, akkor igen!
Hey, elnök Úr, lennék én a förszt lédije, ha hagyná, egy lédig erő a hátterében.

Ködösítés megy ezerrel, de a hiány a bizalom, ha nem hát bízni akarom, s rommá leszek, ezért csaptam kis Romhányivá, legyek inkább zsivány csitri, mint kapcsolatban parancsolgatós, másnak tologatós kisautó, hátsó ülésen élvezet, itt a kéz kezet mos, mostoha az érzés ha csal, főleg ha a fiú megcsal, EXperience, sok-sok EXperience.forrás: www.homar.blog.hu/2005/08/23/vudu_kestarto_ojve
Ha ezt ilyen to 'EXrcise skill' (mesterséget űz), akkor lécci ’chilling me softly’, oké, legyen soft pornó, ez megengedett?


Na jó, utoljára a szép idő kedvéért megteheted, de vajon megteheted?
nA vajona a kést a mézbe beleteheted, kis csupor ki gazdára talál, itt a Róbert gizda s a Cicimackó az anál, de én kapásból tartárt kérek vagy tatárt szeretnék forrás: www.ezustbeka.freeblog.hunyers húsba harapni s élvezkedni rajta.


Rajta, rajta, leszakadt a pajta, s bent maradt a pajti. Cink.
Hallod, ez most csak labdaadogatás vagy egy sima játék, ’dont hate the player’, mert minden kocka fordul, akkor kockáztassunk, s azt mondom EXit, mert mindig van!


Videó: http://youtube.com/watch?v=AaTckmV3EFk
Looptroop: Don't hate the player


(2008. Január 11. Péntek)

Nincsenek megjegyzések: