2008. február 20., szerda

Bátraké a Szelence! (csók: Pandora)


Sade márkiba oltott Bob Marley (báb marlin), az író filozófus grforrás: miss red lipsafomán, az Andrássyn a gyerkőc színházban, kapom dózisban, kapom ám, 4. emelet, játszótér a házban, a Szodoma 120 napja, a 3. sorban, sorban szétszaggatja tangabugyim, hetek óta lázban, mert gyógyír kiírva a mocskos gondolat, oltogatnak vágyak, kéjtárgyak, párszor gyakran pásztorórákon gyaknak, fagynak se kell, ami az apának huzat, húzzad bébi, most jó, húzzad!

SZARkalábakon szar az evés meg az ivás, ki más lenne, mint Donatien Alphonse François de Sade, tartsd a szád, itt szájbarágó, szájból szájba színlelt fájdalmat nem kíván, az édes csók is bűzös, de jobb ez, mint kinn a pályán teenager körülötte a perverz team: egy Püspök, egy Bíró meg az Elnök úr, sajna kapja gyakran a kéj ficsúr, hogy tanulj tinó, mert ez írtó jó lesz, először írtó, majd jobb lesz.

forrás: www.moziplussz.hu/kritika.php?id=191Szól ez, meg a fáma, ma nem láttam szépet, és csak 9 hónapra rá szól a bába, hogy bábuk voltunk mind, mert gyerek lett belőle, mi meg elkendőzve tünedezve tűrtünk, kürtünk hiába volt hangos, itt a lassú víz sem partot mos, csak nyaldos, a talpnyaló, fallosz ló_vaginas, vagiZoli? Lóvágású, jóvágású torma, nesze neked arcba csoki a torta, a korbács, meg amit hagy a foltja, ami becsületemen ne essék, csak tessék, csak tessék, vemhesség? Nem kell Shake (Shake your ass)!

Beterít a fehér folyadék, mondja a príma donna az Udvaros Dorottya a toronyba üvölti s mellbedobással győz, a néző néz és türtőz, Alföldi rendezte, a Kaszás Gergő meg játssza, itt jobb lenne egy baszás, mint 6548 maszturbálás, üvölti hátha, meghallja valaki a rácsok között, ott fog kialudni a srác, tunya dunyha Dunát rekeszt, szebben nem tudok fogalmazni, mikor férfi nőt vagy férfit hátulról repeszt..szét, ne szedd szét, hanem darabjában rakd össze, ez a szösszenet közte, szőtte, a téli álom gondolatait s páromat várom, pár Ohm, kivel perverz játékaimat játszhatOhhm.

Egyelőre maradnak a B tervek, kedvek mik el nem hagynak, hanyag sorok közt olvasok, itt az oldalasok (Oldalborda) maradnak toronymagasOwn my own.

Kis vasárnapi Szatíra, szortiment, szorítok majd neked is kis helyet, kis helyes, kis heves, itt nincs utálat, csak nevess, by the way csak szeress, csak szeress!


Videó: http://youtube.com/watch?v=pCmdxYdoZ8Q
Ludditák: Kurvaélet

(2007.November 26.Hétfő)

Nincsenek megjegyzések: