2008. február 20., szerda

End or Fin?


Politika, kriminalisztika, kritika jöjj elő bugyromból, Rambó, rombol itt minden mindent, mint sem összerakna, alkotna, gyarapítana, agyalapi tapír, akarom, hogy hass meg más, más ország, lepjen el akarat, alap karton tartozék kedv, hogy munkakedvem legyen, gyere velem, látunk máshol jobbat, többet, szebbet, szerpentin ez az ország s én csak a periférián mozgok.
Kiakadtam.

forrás: www.carnalreason.org Szomorú vagyok, mikor hagyok dolgokat, mert nem tudok mit tenni és látom szemem előtt életek zuhannak össze, munkahelyek egyikről a másikra megszűnnek, mint a pikkely szedem le a halikra, fejek hullnak, emberek a rács mögött, igen mindez a wörk-helyemen szövődött, kezdődött, tetőzött, bár részlegében semmi közöm hozzá, mégis szerves részemmé vált az évek alatt, megfigyelés szinten hírbe hozhatott bárki bárkivel és aki a legtöbbet hallja, nem csak a taxis, a fodrász, a büfés is, főleg ha a kör ugyanaz évek óta.

Mint tudjuk, nem mind arany, ami fénylik, kérdik, kezdésnek kinek a neje válóok arra, hogy bemocskolódjon és húzzon magával, magjával, párjával félszáz embert vagy többet, szervezetten feldobva, dobókocka, ha hatost dobsz viheted az árum, mert ez elárult!

forrás: www.special-military.huTegnap este a VPOP lepte el a "házunkat", százunkat érintő probléma, ki csal, ki nem csal, csalogat az ékszer majd megcsal ha félszer is rákacsintasz, mert több kell, mert egy nem elég, a világ nem ég el, csak kezem teszem tűzbe érted munkatársam, s a pénzed, félsz-e vagy félszeg bevállalod, átlátod vagy átpártolsz más oldalra, de ha pecsételnek ajtókat már nem tudsz mit lépni, fél 10 vagy 12 körül éjjel ugyan kiürült minden, majd folytatódott ma is, csakazértis, szarul esik, nemcsak a forgalom visszaesése miatt, hogy legyünk őszinték, hanem a dolgozók, lányok, fúk _nők, férfiak _asszonyok s férjek a karácsony előtt 1,5 héttel, tele 'indítakecare baby and dont cry'!

Hoz majd neked az új év új mást, susnyásba az ígérettel és a szép szóval szépszerével nem ér semmit, most hol vagy boss, szerencsés csillagzat?
Csillag börtön Szeged, ígéreted megszegted, szervezheted akárhogy, de ha felelőséggel tartozol, akkor tartozz felelőséggel, minőségi változás, pár szokás, pár szopás, kit érdekel, ha bukok, bukjon más is, dögöljön meg az a tehén is!

S_hit még nincs vége!
Szólt a fenyegetés, kit érdekel ha lesz is, meg appanás is, pázsit, terasz ad neked majd megnyugvást, de hogy mikor mindenki gyanúsított?
Fizess, hogy kinyithass, open your eyes, még képes vagy és újra nekiállsz? Bátor!
Lehettem volna oktató, nem ily töltőtoll koptató adó csaló, nyugta bukta, nagyot buktam, kauciós stáció, rációs kényszervakációs, vakarászhatod a tököd, Szerintem!

forrás: www.ekszervilag.hu A francokat, bátorítás meg pénz kell, van két kézzel szórtam s szórom, szinte csillagszóró akcióba torkollott este, nem baj, új céggel, új névvel majd alapítok, mert megtehetem, de maradok a maGyárnál, csak a szlovák fonalat nem bongyorítók se jobbra se balra, hagyd ma, kell az a fém_jel, fém_game, ezüstbe-aranyba, vastagba-vékonyba, kontyba szottyant kedvem próbálom deríteni ki volt a bűnös de, tűt döf a ködös napba a para, mi lesz a holnappal, még nem látok előre, Fedőnevem:Szikla Szilárdné Aranyos Szilverke _és hogy hozzá is szóljak:
Nem ezüstöt nyertem, hanem aranyat vesztettem!

Videó: http://youtube.com/watch?v=bZfyrIPw3wY
Gimmie da gold rap video

(2007.December 13.Csütörtök)

Nincsenek megjegyzések: