2008. szeptember 20., szombat

Szüksé_get one rhyme*

2 éve a munkatársam s lelép...

suck itt all'
szákitol?
so kitol velünk?

Nem! is két éves, de két éve ismerem, megszerettem, ő lett a kenyerünk, a top secret fegyverünk az agyunk, az adu ászunk egy végtagba foglalt nászunk (job kar, néha bal) melynek most vége, döend ilyenkor ill_and_the_inni (illendő inni) drinking in heaven, a munka heaveben (hevében) elvétve, ide or oda, yess' good idea, dobd ide a Magad mellé borod, s ne mondd meg a korod, fintor az évekre, meg nem kérdezve s végül, miért mentél el?

Mégis miért?
Sajnos itt a pénz beszél a kutya meg fázik, a szakításhoz kell érzék, meg vészfék, hogy senkise törjön, csak napokig örlődjön, ez az uccsó' szám, kicsit száni' (szánalmas) Önök önös érdekből kérték, az élet csak egy térkép, nemtod' hova dob, néha dobsz egy hátast vagy egy hatost, néha meg csak fos, hiába vagy okos, kivétel ha ezalatt megvan a lottó ötös.

Falazz the year: 2008 még mit tartogatsz, őrizd csöndben, 5éve ugyanott ez is fordulópont
ezek a falak örök, ezek a lebetonozott körök, néhanapján köldököt keresve, eresre izzadva, s a nedvesbe belesve ahol a beled is kidolgozod(nyáron folyik a víz rólunk a két mell közt főleg:))

De szeretem...bár kandikálok kifele más ország vagy más munka, mi lesz veled anyám, ó anyám, közös vállakozás: családi kartellbe ragadt bartell, folyton cserélve a duracell, de ez nem cella, hiába robotnak érzed, ebben van a pénzed a jövőd s a kényszer, tehát tény_szer helyzet, sok sok fejezete az életnek, amiben egyszer hibázhatsz, kétszer már nem véthetsz, mert az, csak annak való, aki rántott vért esz.
Tehát essen meg a Bt.! fald fel vagy add el, a lehetőség kétes, de nem kétséges, viszont vétséges lenne a rossz döntés: helyette igyál rá vagy igyál rám, hogy nekünk mindig jó legyen!


Nincsenek megjegyzések: