2008. szeptember 3., szerda

Legyen mindig Bé!_ntek

Elment...





Adjak kegyelmet vagy álljak be lengyelnek vagy dánnak (Ett flykting krysser sit spor_A menekült, aki átlépi saját nyomát)
félévre, váltsak nemzetiséget, centinként az érzések változhatnak, de van ami mélyebben 6 , hiába a 7fő:bűn a 10 parancsolat avagy Jante-törvénye.







Ő volt/van/ s lesz a fő_Bé_rlő_je a szívemnek, nagy ára van ennek, mégsem Ár_onnak hívják, se nem Rumcájsz se nem Roni the Size, és még a spájzban sem romlott el, kivétel a Spájz görlök, de azok mind egy szálig, oké tudom, próbálok terelni, igen, gondolatot, érzést, bevérzést.

Konkrétan Bé_vérzésem van, tehát egy hónapban megjön a szokásos csajosss', majd ami mostantól sűrű gyakorisággal fájó gyakorlatiassággal várható a Bé_féle vérzés, ami szívsebből jön.

Szerintem kifejlesztek valami szívtampont, szívtámpont, na de, hogy jutt_atom be?

Lenyelem, siii_man, tehát nyeljek egyet az egészre, nyeljem le ezt a Bé_kát is (ár jú kát_ing máj frend?) oly könnyen hangzik, pedig ez közel sem olyan egyszerű dolog és ne is komolytalankodjuk el.
Nagyon helyes vagy helytelen vagy vágjam át Bé/közép és minden nap felnyitom és megsimizem,máj pöti szívem!?
Blööö :S ez meg pöppet horrorisztikus, cseppet sem misztikus und_ian undorító s nem éppen kedv_derítő, figyelem eltérítő ahogy fröcsögne a vér, szinte látom magam elött Magam, szinte szörnyű, mire nem venné rá maga, Magam , de nem baj majd kezelem Bé_tadinnel és szedek rá Bé_vitamint s kis Bé_rescseppet immunerősítőként.

Kiváncsi vagyok, Ő, hogy teszi ezt majd...vagy el_Szesz_ezi, kis fless a Szuezi csatornán át a nyelőcsövén, nahát s milyen igaza van!
(Minimum 60%tól kéretik!!Csak, hogy hasson is, hogy mindig ha/s/Son csúszva, padlót fogj.)


Elengedtem...hagytam, had menjen, hosszú póráz van, de nem igaz!
Póráz sohasem volt, de még pórázul járhat, bár azt nem szeretném, más nemi_jelleggel sem ajánlom neki, cseppet sem kellemes és ez nem egy domina memoárja.

Visszavárom!
Naív lennék?

Evidens...majd az idő, a nagyok ezt mondják, de ettől cseppet sem vagyok okosabb maximum tokosabb, t_oktalan feltételezések, neki tételezések, nekem meg itt a tetthelyen Tetris, rakom helyére a lejövő darabokat, puzzleként a napokat, igen, minden nap egyet a helyére s végül hónapok után kész lesz a felirat, méter szer méterbe, hogy: MÁR JÖVÖK DRÁGÁM! csakhogy ne legyen árván, de ez az árvalány_haj_t addig, tajt mindegy, hogy, csak élje túl, mert ez most túlontúl fáj:(

Na, de Nyikoláj!
A szám keserédes, okoljam a sorsot, ettől jobb lesz!?
Valóban (görög volt a falóban?) mert míg valós, mégis minden csupa valótlan szinte sír_aCsend, most szürke és színtelen oly szívtelen, a hiány meg mardos, olyan falsos, a fallosz életbe ahol a lapokat nem te osztod, vagy csak beosztod s az osztót leosztod, fosztod a bankot, kicsim Bé_kategoriás gloriás kortárs művész s mi együtt szenvedünk.


Nem tudom, fogalmam sincs, érdemlem e, érdemben néha a térdemmel okoztam örömöt és akkor tovább nem is mesélném, ismertek, kivesézném e témát, mert olyan vagyok, de itt most ujjaimat levéve...(természetesen a klaviatúráról egy mosollyal zárom, s, igen, igen, igen, Őt visszavárom:)

Bé_mylover <3

(még ha csak idŐszakosan is nem erő_szak_auchan csak szakosítva, jogra/jobbra/ nevelve, északra terelve, jogar a kézben, így már jogos a kérdés, tudod ez csak féltés, félt és nem bánt, de a bánat inkább hánt sebeket a szíven, szívem, Én úgy fél_telek!)






napi bölcsesség:

"A remény, meg a hal, meg az utoljára!"


ui: Bé_na(k) sorok/MI Bé_na sorsok
Köszönjük Ez volt a Bé_mese!


http://www.youtube.com/watch?v=87cLyBR1JTo
videó_The Killers: Romeo and Juliet





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Mondták már, hogy kurvagáz ez a "mű-művészlélek-elvont" csajos imázs...
Most mondtam!
Ja, és nem vagy felnőtt, bár a bejegyzéseidből az jön le, hogy ez a szent meggyőződésed!
Tévedés...

Még gondolozz kicsit, mert üres a koponyád.


Üdv.:
Manka