2008. szeptember 3., szerda

Görbe este, nem görbe, de Nórával_ZP_Irén ma_ffia


Big up irie maffia!

A ma fiainak zenéje, erkélye egy tengerre mert: "Kell egy ház, lent az óceán partján, majd ha egyszer visszavonultam...obéjbebéjbe béjbebéjbe"
absolut nem megmerevedve, a zenéjükre, tükre sok reggae bandának, adnának ők még többet, ha fel adnának pár próbát, de egy próbát megér, gyere vegyél belőle, follyon a lőre üljünk le egy kőre, ne hányjunk fittyet a nőre, vidd el egy körre vagy weed el egy körre, had simuljon hozzád a bőre, őrület, had örvendjünk egymásnak.

Pénteki gyors munkaleadás után siet haza, séró belő, pia?

Kösz nem kérek belőle...na jó, de akkor kettőt és ne keddtől, hanem mától, aki tőlem elpártol az nem tudja mit hagy ki.
Elő a farbával, de ne a fakabáttal, csak nyugodtan 'Baszd fel a kéket!', s vedd szemügyre a vidéket hova is mész s úgy öltözködj!

Én feketében, felül szürke kötött melegentartó, az odaérkezésem kötetlen, a megjelenésem verhetetlen, a viselkedésem tereletlen a gondolkodásom kezeletlen, s mindig kések is, de mivel magammal megyek, ezért ez (is) belefér, az óra is majdnem fél_9et mutatott, s mire leértem indultak is a koncsert_OK a zöld pard_On_ban.
Először szőrözik a mikrofonnal e banda, nincs itt halandzsa, s nem is dzsalnak max. könnyeket a szemekbe, gyorsan se csalnak a sorokkal, max a pultba a sörökkel, még jó, hogy nem iszom, meg amúgyis csak iszom_lázam lenne tőle.







Közben megjönnek a haverock: lányok s fiúk, velük ropom, nem maradok hoppon (én a kis hope mester) sem a hullahoppom, mert az úszógumijaim már rezegtetem a dallamokra, utána ugyan Sizzla A38, még gondolkozom elmenjek e, addig csakis vbk (vörösboroskóla_a szerk.) szívószállal túinván (2in1) kis tuning van, csak, hogy legyen mire fognom a jókedvem, itt senki sem néz dermedve, se nem áll, mikor Sena bekiabál 'Bombaklaat'a haverom meg már odakint okád, szerencsére vokál még nincs, csak kavalkád amiben elveszek, hozok, megyek, teszek, veszek : tánci és Én+a fények, ezek a tények.
Várok egy másik társaságomra, közben átnézek Rioba, de ott túl sok a begombázott goromba, bomba alaktrészű, nagymellű, kismellű, rövid miniszoknyás egymást fotózó szépség és kigyúrt kopasz öltönyös ny_est, hát ez így fest kéremszépen, de ott is ismerősbe akadok, nahát hol nem...tagadnám?!



Vissza Zp egy barátnő invitál házibuliba a tutiba, de ellenállok inkább haverokkal slágerekre s Rihannára kiabálok, hogy: 'ÁÁÁáámbrella éééééééééjóéjóéjóééééé', de ha van egy két bella, vagy az csak a fiúknak jó?!Jah.

Közben szemem teszem bejárat felé arcbabámulós szinten, egy jóbarátom ex(akt)_kincse, éppen tipeg újdonsült emo_cionalista pasijával s azonnal hívja She_rlock a Zügyfelet, aki szegényem tanul, hogy minél jobb legyen vagy, hogy job_ja legyen majd és nem is akármilyen.
Némiképp szomorkeltés, bár nem célom túllőni a célon, csak az igazság, tehát az az igazság, hogy az igazság mindig kiderül...és ez így van rendjén.

Napirendjén, táncrendem betelve, késöbb eltelve egy kiskorú alkalmi csókjától, rég nem látott ismerősök bókjától, s ettől a pontjától az estének már nem is emlékszem...


...főleg nem másnap, mikor kitör a másnap, bárcsak adnám át másnak.





videó: Irie maffia_hands in the air
http://www.youtube.com/watch?v=RPpBCn3vUZg

Nincsenek megjegyzések: